Print/Tipar

Mai jos găsiți tipurile de print pe care le realizăm și aparatura folosită

Print Digital

Asigurăm calitatea ridicată a tiparului folosind echipamente KonicaMinolta care oferă în același timp și viteză mare de execuție.

Putem realiza mape de prezentare, cărți de vizită, broșuri, cataloage, pliante, diplome, calendare, felicitări, agende/blocuri pentru notițe, coli cu antet, vouchere.
Formate suportate: A6, A5, A4, A3 și SRA3.
Medii de printare: hârtie (DCM/DCL) 90-300g/mp, hârtie offset, hârtie autocolantă;
Tipar: o singură față / față-verso;
Finisaje: laminare mată/lucioasă/soft-touch, îndosariere, legare cu spiră, broșare, capsare, perforare, biguire, aplicare folio.

Print UV

Pentru imprimarea obiectelor promoționale, Tehno Art Solution folosește tehnologia digitală Inkjet LED UV. Aceasta înlocuiește cu suycces serigrafia și tampografia, putând imrpima pe carton, platic, lemn, sticlă, ceramică, metal și multe alte materiale, conferind o rezistență remarcabilă în timp și la zgârieturi.

De asemenea, poate imprima cu alb sub imagine pentru a obține culori vii pe un suport închis la culoare sau chiar transparent.

Pentru o finisare de înaltă calitate, imprimarea poate avea un strat de lac total sau selectiv, lucios sau mat. Totodată, prin imprimări succesive se poate obține personalizarea volumetrică (embossed print) a obniecteloir promoționale, folosind culoare sau lac.

Tipar Offset

Tiparul Offset este o îmbinare între artă și tehnologie. Deși procesul este unul tehnic, persoana care operează presa/echipamentul poartă o responsabilitate foarte mare pentru a obține un rezultat ideal al piesei printate.

Putem realiza calendare, pliante, etichete, afișe, cărți, reviste, termocolante, cataloage, agende, autocolante, cărți de vizită, invitații, agende, plicuri personalizate, coli cu antet, chitanțe, facturi, registre.

Dimensiuni de imprimare: 350x500mm / 70x100cm;
Medii printare: hârtie/carton 55-350g/mp;
Finisaje: biguire, fălțuire, laminare, lăcuire selectivă sau totală, lăcuire 3D, legare, capsare, broșare (lipire cu termoclei), perforare, ștanțare, înseriere.

Print Indoor/Outdoor

Realizăm Print Indoor/Outdoor de mari dimensiuni cu rezoluții de până la 2880dpi pe o gamă variată de suporturi, printre care hărtie cretată sau fotografică, polipropilenă, autocolant, steag, canvas, backlit și altele.

Calitatea excepțională a printurilor este asigurată de echipamente Epson cu cerneală pe bază de pigment în 9 culori și 3 nuanțe de negru UltraChrome K3.

Printurile astfel realizate se remarcă prin paleta generoasă de culori și imagini clare, calitate deosebită a printurilor alb-negru, rezistență UV și durabilitate în timp.