PrintVa vom prezenta mai jos tipurile de print pe care le realizam si aparatura folosita:Print Digital


Asiguram calitatea ridicata a tiparului folosind echipamente KonicaMinolta care în același timp oferă și viteza în execuție. 


Putem realiza următoarele: mape prezentare, cărți de vizită, broșuri, cataloage, pliante, diplome, calendare, felicitări, bloc notes/ agende. coli cu antet, vouchere.

Formate suportate: A6, A5, A4, A3 și SRA3. 

Medii printare: Hârtie (DCM/DCL) 90-300 g/mp. hârtie offset. hârtie autocolantă. 

Tipar: o singura față /fața-verso. 

Finisaje: laminare mată/ lucioasă/ soft-touch. îndosariere, legare cu spiră, broșare, capsare. perfore, biguire, aplicare folioPrint UV


Pentru imprimarea obiectelor promoționale, Tehno art Solution folosește tehnologia digitală Inkjet LE-D UV. Aceasta înlocuiește cu succes serigrafia și tampografia. Poate imprima pe carton, plastic, lemn, sticlă, ceramică, metal și multe alte materiale, conferind o rezistență remarcabilă în timp și Ia zgârieturi.


De asemenea, poate imprima cu alb sub imagine pentru a obține culori vii pe un suport închis Ia culoare sau chiar transparent.


Pentru o finisare de înaltă calitate, imprimarea poate avea un strat de Iac total sau selectiv, lucios sau mat. Totodată, prin imprimări succesive se poate obține personalizarea volumetrică {embossed print) o acestor obiecte promoționale, folosind culoare sau lac.Tipar Offset


Tiparul offset este o îmbinare frumoasă între artă și știință. Deși procesul este unul foarte tehnic, persoana care manipulează presa/ echipament poartă o responsabilitate foarte mare pentru a obține un rezultat ideal al piesei printate.


Putem realiza următoarele: calendare, pliante, etichete simple, etichete, afișe, cărți, reviste, termocolantate, cataloage, etichete. agende, autocolante, cărți de vizită, invitații, agende, plicuri personalizate, coli cu antet, chitanțe, facturi, registre.


Dimensiune de imprimare: 350x500 mm / 70x100cm

Medii printare: Hârtie/ carton 55-350 g/ mp

Finisaje: biguire, fălțuire, lamianre. lăcuire totală, lăcuire selectivă, lăcuire 3D. legare, capsare, broșare (lipire cu termoclei), perforare, ștanțare și înseriere.Print Indoor/ Outdoor


Realizăm print indoor/outdoor de mari dimensiuni cu rezoluții de până la 2880 dpi pe o gamă variată de suporturi, printre care:

hârtie cretata sau fotografică, polipropilenă, autocolant, steag, canvas, backlit etc.


Calitatea excepțională a printurilor este asigurată de echipamente Epson cu cerneală pe bază de pigment în 9 culori și 3 nuanțe de negru UltraChrome K3.


Printurile astfel realizate se remarcă prin paleta generoasă de culori și imagini clare, calitate deosebită a printurilor alb-negru, rezistență UV și durabilitate în timp.