Personalizare textile

Finisarea textilelor prin broderie sau anumite procese de imprimare, aplicând logoul, numele sau sigla unui brand, a fost întotdeauna considerată una dintre cele mai optime tehnici de promovare a campaniilor de marketing.

Broderia se distinge prin rafinament, atribuie vestimentației un caracter nobil, exclusivist și este considerată una dintre cele mai durabile variante de personalizare textilă.
Serigrafia este unul dintre cele mai cunoscute procedee de imprimare textilă. O imprimare prin serigrafie convinge datorită culorilor intense, detaliilor minuțioase și durabilității rezultate, chiar și după mai multe spălări.

Imprimarea digitală este o metodă modernă folosită la personalizarea textilelor, în special a tricourilor, bluzelor și hanoracelor.
De asemenea, sublimarea este motivul dorit pentru personalizare datorită transferabilității mari permisă, materialul textil fiind supus unei influențe puternice a căldurii la o presiune înaltă. Prin transfer termic pot fi reprezentate excelent grafice complexe în culori variate și degradeuri diferite la prețuri foarte avantajoase.