Personalizare textile
          Finisarea textilelor prin broderie sau anumite procese de imprimare, aplicând logoul, numele sau sigla unui brand, a fost întotdeauna considerată una dintre cele mai optime tehnici depromovare a campaniilor de marketing. 

Tehnici de personalizare:

Broderia se distinge prin rafinament, atribuie vestimentatiei un caracter nobiL exclusivist si este considerată una dintre cele mai durabile variante de personalizare textilă. 


Serigrafia este unul din cele mal cunoscute procedee de imprimare textilă O imprimare prin serigrafie convinge datorită culorilor intense, detaliilor minuțioase șldurabilitčții rezultate, chiar și după mai multe spălări. 


Prin transfer termic pot fi reprezentate excelent grafice complexe în diferite culori și degradeuri la un preț deosebit de avantajos. 


  • Imprimarea digitala este o metodă modernă folosita la personalizarea textilelor, în special a tricourilor,bluzelor și hanoracelor.


  • Prin sublimare, motivul dorit pentru personalizare este transferat pe materialul textil sub influența puternică a căldurii la o înaltă presiune.


  •