Despre Tehno Art Solution

Echipa performanta orientata catre rezultate

Prin cursurile pe care le organizam ne dorim sa ridicam nivelul de competenta profesionala si sa crestem productivitatea la locul de munca. Pentru a veni in ajutorul companiei pe care o reprezentati, am conceput un sistem de reduceri si programe de fidelitate.

Veti fi ghidati in tainele meseriei pe care o alegeti de persoane bine pregatite, profesori din sistemul de invatamant si formatori de specialitate. Impreuna cu acestia noi am stabilit un sistem modern de predare a partii teoretice, bazat pe interactivitate, aplicatii si exercitii. Activitatea de practica se desfasoara tot sub indrumarea formatorilor, la sediul firmelor partenere.

Dotarile salilor de curs

Banner Cursuri de Calificare

Valorile Tehno Art Solution

Seriozitate

Cursurile noastre sunt autorizate de ANC – Autoritatea Nationala pentru Calificari (fost CNFPA) si avizate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

Calitate

Punem foarte mult accent pe imbinarea interactiva a teoriei si a practicii, asigurandu-ne ca toti cursantii nostri asimileaza cu usurinta informatiile noi.

Varietate

Organizam cursuri de calificare, perfectionare si specializare, cursuri nonformale si evaluarea competentelor (doar testare) pentru cei care au experienta in domeniu.

Flexibilitate

Cursurile noastre se pot desfasura online, la sediul nostru, la sediul beneficiarului sau in toate orasele din tara, pentru un numar minim de 10 persoane.

 

Angajament

Va punem la dispozitie toate rechizitele, consumabilele, echipamentele si materialele necesare pentru pregatirea teoretica si practica la cel mai inalt nivel.

Responsabilitate

Ne asiguram ca toti cursantii nostri acumuleaza cunostinte avansate prin metode si procedee moderne, necesare pentru realizarea activitatilor profesionale.

Rezultate

Avem o rata foarte mare de promovabilitate – 98%, datorata implicarii formatorilor nostri si a experientei profesionale de peste 20 de ani in domeniu.

Sustinere

Suntem alaturi de persoanele cu handicap, sustinand angajarea lor.